مسئولان به جای جلب اعتماد از دست رفته، انگشت در چشم مردم می‌کنند
کد خبر: 15908
اسماعیل دوستی:

مسئولان به جای جلب اعتماد از دست رفته، انگشت در چشم مردم می‌کنند

اسماعیل دوستی گفت: امروز مهم‌ترین نیاز کشور، جلب اعتماد مردم است. اما برای مسوولان ظاهرا مطالبات مردم اهمیتی ندارد. انگار که مسوولان انگشت خود را در چشم مردم کرده‌اند و هر روز مشکلی تازه برای آنها به وجود می‌آورند.

بیان فردا | روزنامه اعتماد با اسماعیل دوستی گفت‌وگو کرده است که بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

با عبور از رخدادهای اعتراضی پس از فوت مهسا امینی، به نظرم کشور دچار تناقضات و گرفتاری‌های درونی شده است.

سیستم به جای اینکه تلاش کند اعتماد از دست رفته مردم را به دست آورد، با تصمیمات و حرکاتی که در انتخابات در پیش گرفته در حال افزودن بر نااطمینانی‌هاست.

امروز مهم‌ترین نیاز کشور، جلب اعتماد مردم است. اما برای مسوولان ظاهرا مطالبات مردم اهمیتی ندارد. انگار که مسوولان انگشت خود را در چشم مردم کرده‌اند و هر روز مشکلی تازه برای آنها به وجود می‌آورند.

آستانه انتخابات 1402 هستیم اما جریاناتی در مجلس حضور دارند که در خصوص درصد افزایش حقوق کارکنان با اعصاب ملت بازی می‌کنند. دولت می‌گوید 18درصد افزایش یابد، مجلس می‌گوید، 20درصد! بعد این دو رکن مهم در حال تنازع بر سر بودن یا نبودن این 2 درصد هستند! مشخص نیست چرا دولت مطابق قانون، دستمزدها را مبتنی بر تورم و سبد معیشتی اضافه نمی‌کند؟ اگر بودجه اندک است، چرا بودجه صدا و سیما بالای 58 درصد بالا رفته است؟ چرا این همه نهاد فرهنگی نامشخص بودجه‌های هنگفت می‌گیرند و چرا کارتل‌های بزرگ حاکمیتی معافیت مالیاتی دارند؟

پایداری چی ها زیر بار اصولگرایان سنتی نمی روند. باهنر و متکی را قبول ندارند، پور محمدی دبیر کل روحانیت مبارز ردصلاحیت می شود.

هر اندازه دولت آمار بدهد و بگوید که رشد اقتصادی بالا رفته و بیکاری مهار شده، مردم این بهبود را در وضعیت معیشتی خود احساس نمی کنند.

خاطرم هست سال 77 با مرحوم عسگر اولادی به حج عمره رفته بودیم. در آن زمان دادگاه غلامحسین کرباسچی به قضاوت آقای اژه ای بود. از آقای عسگراولادی درباره تبعات این دادگاه سوال کردم، گفت:«کشتی روی بام است. هر دو زمین می خورند . هر دو هم از چشم ملت می افتند»

زمانی که نسل zبارور شدند و خواسته‌های خود را در قالب تجمعات اعتراضی بیان کردند با زبان خوش با این نسل برخورد نشد.

آمارهای مهاجرت جوانان به سنین زیر 18 سال رسیده است. یعنی جوانان ایرانی قبل از رسیدن سن سربازی شان مهاجرت می کنند. سن مهاجرت ایرانیان به سن دانش آوزی رسیده است.

از زمانی که دولت احمدی نژاد روی کار آمد مسیر ما تغییر کرد؛ یعنی ریل گذاری انقلاب دچار انحراف شد. این گروه خالص ساز امروزی از دل همان دولت احمدی نژاد بیرون آمده است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین